Rolluiken

Het plaatsen van een rolluik heeft tal van voordelen. Zo houdt u de koude, warmte en licht buiten wanneer nodig en werkt een rolluik steeds inbraak vertragend.
Zowel voor rolluiken die ingebouwd zijn als voorzetrolluiken kan u bij mij terecht.
Bij rolluiken heeft u ook steeds de keuze tussen PVC of Aluminium rolluikpantsers met ieders zijn voordelen. Ook kan men hier steeds kiezen uit een 10-tal vaste Ral-kleuren voor zowel het rolluikpantser als de geleiders en de rolluikkast. Ook is het mogelijk om de geleiders , rolluikkast en onderlat in eender welke RAL-kleur te verkrijgen.
Ook herstellingen van rolluiken zoals herstellen lint, vernieuwen pantsers, … behoren tot de mogelijkheden.
Vanaf heden zijn ook de solar-rolluiken beschikbaar. Dit zijn rolluiken die werken met een 12V batterij en een klein zonnepaneeltje aan de buitenkant, waardoor externe stroom niet meer nodig is. Dit heeft vele voordelen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. Met slechts 4 of 6 schroeven hebt u reeds een nieuw rolluik. Ook is een gesloten solar-rolluik beveiligd tegen optillen door een uniek en gepatenteerd vergrendelingsmechanisme. Ook met 7 jaar fabrieksgarantie bent u zeker van een goede en vlotte werking van uw rolluik.
Kijk zeker ook eens bij Realisaties Rolluiken!

28 April 2019
Vanaf heden ook de SOLAR rolluiken. Volledig draadloos en op zon- en lichtenergie.
Voordelen:
– Geen elektrische bedrading nodig.
– Meerkost tegenover de standaard-elektrische rolluiken is nihil.
Voor meer info: zie Contactformulier.

Don`t copy text!
×

Hallo!

Klik hier om rechtstreeks te chatten via WhatsApp of zend een email via het contactformulier.

× Hoe kan ik je helpen?