Poorten

Sectionale poorten openen verticaal en hebben als grote voordeel dat je tot vlak voor en vlak na de poort kan parkeren. Sectionale poorten kunnen in iedere dagopening geplaatst worden, mits deze steeds op maat van de dagopening gemaakt worden. Hierdoor is ook iedere sectionale poort een uniek project. Ook wordt er zowel boven, onder als aan de zijkant een afdichting voorzien zodat uw poort steeds mooi afsluit op de dagopening.
Alle sectionaalpoorten zijn beschikbaar in alle uitvoeringen en RAL-kleuren. Ook zijn de sectionale poorten steeds beschikbaar in staal, aluminium of hout. Ook is het mogelijk om nadien uw poorten te laten bekleden door derden zodat de poort perfect in de gevel past.
Een sectionaalpoort beschikt steeds over een paneeldikte van minstens 40 mm opgevuld met PU-schuim voor de goede isolatie naar warmte en geluid toe. Naar veiligheid toe kan er steeds gewerkt wordt met vingerklemveilige scharnieren en veerbreuken en indien men verkiest om een automatische poort te nemen zitten ook hier de nodige veiligheden in verwerkt.
Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden en stijlen voor uw sectionale poort zodat deze steeds volledig tot zijn recht komt in uw woning.
Ook kan u steeds bij mij terecht voor de plaatsing van een kantelpoort in staal.
Kijk zeker ook eens bij Realisaties Poorten!

Afwerking binnenkant met profielen.

Poorten: Hout

Poorten: Full Perfo

Poorten: Pastorij

Sectionaalpoort zijdelings.

Sectionaalpoort met deur.

Don`t copy text!
×

Hallo!

Klik hier om rechtstreeks te chatten via WhatsApp of zend een email via het contactformulier.

× Hoe kan ik je helpen?